پداگوژی(Pedagogy) چیست؟

پداگوژی(Pedagogy) چیست؟

در هر آموزشگاهی مخصوصا آموزشگاه موسیقی دانستنِ علم پداگوژی بسیار حائذ اهمیت می باشد که در ادامه به مفهوم پداگوژی بیشتر خواهیم پرداخت.
پداگوژی دانشی است برای بهتر انتقال دادن مفاهیم و مطالب آموزشی، هر چقدر معلم در موقع آموزش مخصوصا آموزش موسیقی که یک مهارت نیز بشمار میرود برای انتقال مفاهیم و درس ها از تکنیک های آموزشی‌ی بیشتری استفاده کند روند آموزش و یادگیری هنر آموز بهتر میشود.

این اصطلاح عموماً به استراتژی ها یا راهبردهای آموزش مربوط  می شود، که برخی ها ازآن به عنوان سبک یادگیری نیز یاد میکنند.
پداگوژی در لغتنامه ها به معنای [روش آموزگاری"، فن تعلیم"، علم تعلیم] ترجمه میشود، گاهی هم به عنوان استفاده‌ی صحیح از راهبردهای آموزشی در جریان فرایند یاددهی و یادگیری نیز تعریف می شود.
به عنوان مثال در آموزش موسیقی ارتباط برقرار کردن با هنرجو در سنین مختلف با هم متفاوت است که اگر معلم بتواند با هنرجو ارتباط مؤثری برقرار کند در یادگیری و پیشرفت هنرجو نقش بسیار زیادی دارد البته این به این معنا نیست که هر چه هنر آموز بخواهد معلم و مربی آن را انجام دهد بلکه معلم و مربی باید بکوشد با راه حل های مختلف مباحث موسیقی که گاهاً سخت و دشوار هستند را شیرین تر و جذاب تر برای هنرجو بیان کند تا بتواند در او انگیزه ایجاد کند، خیلی از توضیحات مطالب در کتاب ها و یا بر روی سایت ها موجود است که براحتی می‌توان آن ها را برای هنرجو رو خوانی کرد، اما تفاوت معلمی که از علمِ پداگوژی بحره میبرد در این است که از فردی به فرد دیگر با بیانی مناسبِ آن فرد در مورد موضوعات صحبت میکند و یا ترتیب آموزش تکنیک ها و قطعه های مورد نظرش را برای همه یکسان استفاده نمیکند
در نتیجه روند آموزش و یاددهی با توجه به بازخوردی که از هنرجو گرفته میشود تعیین میگردد که این موضوع باعث پیشرفت هر چه بیشتر هنرجو در مسیر یادگیری میشود. البته انتخاب هدف نیز در مسیر آموزش بسیار مهم است به عنوان مثال بین فردی که می‌خواهد تفننی موسیقی را بیاموزد با کسی که می‌خواهد بطور تخصصی آموزش ببیند تفاوت بسیار زیادی وجود دارد که این موضوع باعث میشود انتخاب معلم و روند آموزش(پدا گوژی) برای نفر دوم اهمیت بیشتری داشته باشد.
در انتها باید به این نکته اشاره کنیم که هر چه سن هنرجو کمتر باشد نقش معلم پررنگ تر میشود و می‌بایست در انتخاب ایشان بیشتر دقت شود.

نت آهنگ ستاره سهیلی برای پیانو

متن آهنگ سلطان قلب ها از عارف به همراه آکورد و دانلود آهنگ

یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش عشق ای زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد توام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم تو هستی تو هستی دروازه های دلم را شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی با من پیوستی یه …

متن آهنگ سلطان قلب ها از عارف به همراه آکورد و دانلود آهنگ ادامه »

هنگ درام چیست؟

  ساز هنگ درام یکی از موفق ترین و محبوب ترین ساز های کوبه ای به شمار می‌آید که در دسته بندی خود صداها (Idiophonic) قرار می‌گیرد. خود صداها به  انواعی از ساز گفته می‌شود که بدون افزوده شدن سیم یا چیز دیگری و به خودی خود با ضربه بر روی آنها، از خود صدا …

هنگ درام چیست؟ ادامه »

استودیو ضبط، میکس و مستر

استودیو ی هم آوای ترانه با کادری مجرب و مجهز به سیستم حرفه ای و با فراگیری از به روز ترین متد های صدابرداری یکی از معدود استودیو هایی است که بطور تخصصی در زمینه ی موسیقی فعالیت دارد. در کنار تجهیزات کاملا حرفه ای، تمامی تکنسین های صدابرداری علاوه بر دانش صدا، کارشناس موسیقی بوده و …

استودیو ضبط، میکس و مستر ادامه »

ساکسیفون آلتو

۴ نوع رایج ساکسیفون عبارتند از: soprano, alto, tenor, و Baritone، در میان این ۴ نوع، ساکسیفون آلتو و تنور، از محبوبیت بالاتری در میان موسیقی دان‌ها و شنوندگان موسیقی برخوردار هستند. موزیسین‌های حرفه‌ای این ‌‌دو ساکسیفون را به جریان اصلی موسیقی آورده‌اند. در حالی که این ۲ ساکسیفون، معمولاً در بند ها و ارکستر …

ساکسیفون آلتو ادامه »

نت آهنگ Autumn leaves برای ساکسفون

آموزش ساز پیانو

جلسه اول آشنایی با تاریخچه ی پیانو و پیدایش آن جلسه دوم آشنایی با انواع پیانو ها و طرز صحیح نشستن پشت پیانو جلسه سوم نحوه ی انگشت گذاری و کلید های مورد استفاده در پیانو جلسه چهارم تمرین از کتاب BEYER

استاد بهارک محمدی مدرس پیانو

نت موسیقی متن Godfather برای ساکسفون

اجرای قطعه ی Içimdeki Duman

قطعه ی Içimdeki Duman از ilyas yalcintas کالیمبا: علی فرین کیا ویالون: فرید رشیدی گیتار بیس: سعید رشیدی گیتار: آذین معتمدرسا دانلود فایل صوتی

دیدگاه‌ خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن
باز کردن چت